Sähkökäyttöisen Vespa Elettrican myynti alkaa!

Vespa Elettrica

Ensimmäiset exclusive-mallit tähän mennessä innovatiivisimmasta Vespasta ovat varattavissa tästä päivästä marraskuuhun saakka, vain internetistä.

Milano, 8. Lokakuuta 2018 – Tästä päivästä lähtien Vespa Elettrican nettivarauskampanja saa tulta alleen ja liikkuvuus, etenkin sähköinen ei tule palaamaan entiselleen. Elettrica.vespa.com:in kautta asiakkaat voivat varmistaa etuoikeuden olla yksi ensimmäisistä Piaggion legedaarisen skootterin vihreästä versiosta.

Laajempi Elettrican markkinointi Piaggion myyjäverkossa ajoittuu marraskuulle, samaan aikaan EICMA 2019 moottoripyötämessujen kanssa. Myynti alkaa Euroopasta ja laajenee Yhdysvaltoihin ja Aasiaan vuoden 2019 alussa.

Vespa Elettrica on Italialaisen teknologian hetkellinen ikoni maailmassa, synonyymi edistyneelle liitettävyydelle ja hiljaisuudelle, yksilöllisyydelle ja saatavuudelle, ympäristöystävällisyydelle ja tyylille. Nämä arvot ovat aina kuvanneet Vespaa ja ovat nyt vihdoin täysin toteutettuja Vespa Elettrican muodossa, todistaen jälleen Vespan olevan ykkösbrändi luokassaan.

Neljäkilowattisella sähkömoottorillaan Vespa Elettrica pieksee tehossa kevyesti perinteisen 50-kuutioisen skootterin, etenkin kiihtyvyydessä ja mäkilähdöissä. Vespa Eletterica takaa helpon ja nautinnollisen ajamisen kaupunkien kaduilla, jopa erittäin hitaassa ruuhkaliikenteessä, samanaikaisesti ollen täysin hiljainen ja tärinätön, joka puolestaan auttaa tekemään kaupungeista vähemmän kaoottisia ja tekee siitä samalla eloisamman vähentäessään melupäästöjä ja pakokaasuja.

Skootterin maksimikantama on 100 kilometriä, lukema joka ei juurikaan muutu urbaanien tai vähemmän urbaanien ympäristöjen välillä. Kiitos tästä kuuluu modernille litiumioni-teknologiaan perustuvaan akkujärjestelmään ja tehokkaaseen kineettisen energian palautusjärjestelmään, joka lataa skootterin akkua vauhdin hidastuessa. Ladatakseen akun täyteen, kuljettaja kytkee johdon satulan alla olevaan liittimeen, joka on muuten yhteensopiva kaupungilla näkyvien sähköautojen latauspisteiden kanssa. Täysi lataus ottaa normaalisti noin neljä tuntia.

Vespa Elettrica on saatavilla euroalueella 6390€ hintaan tai uuden 99€ kuukausimaksun kanssa. Kuukausimaksuun kuuluu vespan maksuerän lisäksi Vespa Care, paketti joka takaa huolto-ohjelman mukaiset huollot (36kk/10 000km), 12kk takuunpidennyksen, säännöllisen akuntarkastuksen ja tiepalvelun erityisesti vespistille suunnitelluilla lisäherkuilla.