Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu Vespailija.fi keskustelupalstan säännöt

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Mika Koivunen Mika Koivunen 1 vuosi sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #115
  Mika Koivunen
  Mika Koivunen
  Ylläpitäjä

  Käyttäjäksi rekisteröitymällä ja tätä keskustelupalstaa käyttämällä osoitat hyväksyneesi seuraavat säännöt:

  Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa keskustelufoorumille ja kommentoida artikkeleja. Kotisivulle voivat rekisteröityä kaikki juridiset henkilöt. Vain yksi tunnus per käyttäjä, tuplatunnukset eivät ole sallittuja.

  Kirjautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitetta käytetään ainoastaan palvelun kannalta olennaisten tietojen lähettämiseen. (salasanan lähetys, sähköpostivastaukset) Sitä ei jaeta eikä käytetä suoramarkkinointiin. Sähköpostiosoitettasi ei näytetä muille käyttäjille, ellet itse salli sitä omissa asetuksissasi.

  Tunnus keskustelufoorumilla voi olla oma nimi tai riittävän yksilöivä asiallinen nimimerkki. Suosittelemme kuitenkin käyttämään omaa nimeä. Käyttäjätunnuksen muutosta voi pyytää ylläpitäjiltä. Käyttäjätunnuksen muutokset hyväksytään vain erityisen vankoin perusteluin. Vanhalla tunnuksella olevia viestejä ei poisteta, näin pidetään keskusteluhistoria ja ketjut ehjinä.

  Käyttäjänä lupaat pitää keskustelun asiallisena, etkä esitä mitään loukkaavaa, vihamielistä, rasistista ja muuten lainvastaista sisältöä. Vespailija.fi moderaattorit pyrkivät poistamaan tai muokkaamaan kaiken yleisesti arveluttavan sisällön niin nopeasti kuin mahdollista. Kaikkia viestejä on kuitenkin mahdoton tarkistaa. Vastuu viestien ja liitetiedostojen sisällöstä on aina kirjoittajalla itsellään Väärinkäytöstapauksissa ylläpidolla on mahdollisuus rajoittaa kirjautumista foorumille.

  Olkoon tämä sivusto kaikkien Vespailijoiden mielenylennykseksi ja kaiken hyödyn irtisaamiseksi siitä.

  Ylläpito

  Vespa varaosat ja tarvikkeet italialaiset.fi verkkokaupasta!

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.