Corsa Estiva vol2 – erilainen ajelutapahtuma

Hyvä Vespisti,

Vespa Club of Finland järjestää kesän 2020 ajotapahtuman, Corsa Estiva II:n Särkisalossa 10-12.7.2020. Majoituspaikkanamme on meren rannalla sijaitseva, Salon Kaupungin leirikeskus Klippula (Kaukassalontie 110, Särkisalo). Leirikeskus on entine lasten kesäsiirtola ja siellä on yöpymismahdollisuus leirikeskuksen vaatimattomissa ”rivitaloissa”, kuitenkin merinäköalalla. Tapahtumamaksu 10 eur VCOF jäseniltä ja 20 eur muilta. Sisältää yöpymisen ja ohjelman. Ruokailut omakustanteisesti.

Tarkoituksena on kiertää porukalla lähialueella sijaitsevia kohteita sekä kohottaa Clubilaisten yhteishenkeä näin poikkeusolojenkin keskellä. Johtuen vallitsevista olosuhteista, käsidesin käyttö on vähintäänkin suotavaa, huomioidaan myös turvavälit (niin liikenteessä kuin liikenteen ulkopuolellakin).

Ohjelma:

Perjantaina 10.7. kokoonnumme klo 16.00 Salon torin ympyräparkkiin (Horninkatu, Salo), josta lähdemme ajelemaan 16.30 Teijon ja Matildan kautta kohti Särkisaloa. Särkisalon Tiirantaan (Tiirantie 1, Särkisalo) saavumme n. klo 18, josta siirrymme majapaikkaamme Klippulaan (Kaukassalontie 110). Siellä majoittuminen mökkeihin yms jne. Katsotaan
millainen keli on ja tehdään mahdollisesti iltalenkki Kemiön Strömmaan.

Lauantaina klo 10 lähdemme liikkeelle Klippulasta kohti MeriTeijo Action Parkkia, jossa meillä on varattuna MCC rinneautorata klubin vuosittaisia mestaruusajoja varten. Mestaruuden ratkettua jäätelö/tankkaustauko Mathildan Marinassa jotsta karavaani suuntaa edelleen kohti Särkisalon Nixoria, jossa lounastauko. Siitä edelleen Ulkoluodolle ja lossilla Pettuun, jossa tutustumme Petun kartanoon. Paluumatkalla voimme pistäytyä Förbyn satamassa ja sen sellaista.

Sunnuntaiaamuna ajellaan Salon torille munkkikahville.

Tervetuloa mukaan!

Vespa Club of Finland