Corsa Estiva ajettiin Kemiönsaarella

Corsa Estiva 2018

Corsa Estiva 2018 -ajot Kemiönsaarella menivät mainiosti. Sää suosi ja ainoa hetkellinen sadekuuro osui syötyämme kassajonoon Taalintehtaan maan mainioon Portsideen, jonka pitsat ja muut sapuskat saimme syödä terassilla ennen sadetta. Kasnäsissä käytiin pyörähtämässä ja Amos Anderssoniakin mentiin katsomaan, mutta se ei ollut kotona.

Clubin MCC-mäkiautomestaruus jäi tänä vuonna Saloon. Pystin kaappasi Pete Luther, itse jäin niukasti palkintopallilta.. Ajokilsoja Vespoilla kertyi mittareihin viikonloppuna n. 150km (niille kellä mittari toimi) ja vain yksi Vespa pääsi ”varapatruunoille”. 

Onneksi mulla oli tallissa ylimääräisenä antaa tälle yllättävän kalustorikon kokeneelle vespistille viikonlopuksi toinen Vespa käyttöön. Sen verran vakuuttavasti se ilmeisesti toimikin, että reissun päätteeksi myin sen yhdelle toiselle matkalaiselle joka oli ollut moista vailla… 🙂 win-win

Mutta tosiaan, suuret kiitokset näin ”järjestävän seuran” puolesta kaikille osallistuneille Turkuun, Saloon, Ouluun, Helsinkiin ja Hyvinkäälle! 

Mukavaa oli!

Ensi kesänä sitten Vespa Nationals Mossala, sinne siis kaikki mukaan!

Tatu, 

Vespa Club of Finland / Salon Vespa Mafia

PS. Pidempi tarina ja lisää kuvia Ampiaisessa N°2/2018