APE juhlii ensimmäistä 70-vuotis taivaltaan

EuroApe tapahtuma Italiassa

Rekisteröinti Euro APE 2018 tapahtumaan on alkanut

Milan 6 August 2018Suurin APE Rally tapahtuma on tänä vuonna Italissa, Salsomaggiore Termessä 21.-23. syyskuuta 2018. ilmoittautuminen on avattu.

Vieraat voivat rekisteröityä Ape Club d’Italia kotisivujen kautta –  http://www.apeclubditalia.it/ tai tapahtumasivuilta – http://www.temperino.it/euroape/

Vuoden 2018 tapahtuma on organisoite Salsomaggiore Terme kaupungin kanssa yhteistyössä. Tapahtuman mielenkiintoa lisää maailman suosituimman kolmipyörän 70-vuotisjuhla ja uuden Euro4 Ape 50 mallin esittely.

EuroApe on ralli joka kokoaa Ape-mallin harrastajia ja ystäviä vuosittain omaan tapahtumaan. Tapahtuma mahdollistaa yhä useammille Ape-faneille mahdollisuuden tavata ja jakaa kiinnostustaan erittäin hauskaan ajoneuvoon. Ape on seitsemänkymmenen vuoden ajan ollut symboli työjuhdasta, ystävyydestä ja elämästä ulkoilmassa, samalla kun se on tullut kultti- ja keräilykohteeksi.

EuroApe 2018 -tapahtuma aukeaa perjantaina 21.9. Aamu alkaa ”Apeggiando per l’italia” -kilpailuun osallistuvien joukkueiden saapumisella ja useilla opastetuilla vierailuilla, jotka pyrkivät kertomaan alueen rikkaasta kulttuuriperinnöstä. Tapahtuma rakentuu Ape Villagen ja Ape Club Loungen ympärille, joka aukeaa lauantaina aamupäivällä.

Mikään ajoneuvo muualla maailmassa, ei kilpaile kolmipyöräisen Apen kanssa. Ape on muuttanut aikojen myötä, kuljettaen ttavaraa Italiassa ja jolla on nyt merkittävää kansainvälistä jakelua sekä Euroopan maissa että kehittyvillä Aasian markkinoilla. Piaggio-tehtaiden tuotantoa on sekä Italiassa ja Intiassa.

Seitsemänkymmenen vuoden ajan Ape on ollut legenda, ajoneuvo, jolla ei ole vertailukohteita maailmassa ja on aina valmis hämmästyttämään meitä. Todella persoonallinen kuljin, joka pystyy erottumaan massasta sen ainutlaatuisen muotoilun ansiosta. Yli kaksi ja puoli miljoonaa esimerkkiä viideltä mantereelta ovat osoitus kolmipyöräisen moottoripyörän menestyksestä.  Ape on suunniteltu vaikean mutta jännittävän ajanjakson aikana, jolloin pienet yritykset yrittivät päästä takaisin jaloilleen. Ape on aina ollut ihanteellinen tavarankuljetuksille, jopa kaikkein rajoitetuimmissa kaupungeissa. Nykyään valikoima personointivaihtoehtoja tekee Apesta erittäin monikäyttöisen. Ape on vuosien varrella myös nimennyt itsensä vaihtoehtona ihmisten liikkuvuudelle, kuten Ape Calessinon, jonka kaltaisten versioiden menestys on osoituksena.

Lähde ja kuvat: Piaggio Press