Vespa Color Days

Vespa Color Days

Viikonloppuna nähdään uuden Piaggio-museon avajaiset, jonka laajennetut näyttelytilat ja uudet kokoelmat tekevät siitä Italian suurimman moottoripyörä- ja liikumismuotojen museon.

Tehdas, joka on tehnyt Vespat vuodesta 1946, avaa ovet nyt harrastajien ainutlaatuisille kokemuksille. Vespa kylä ilahduttaa kaupungin keskustassa tarjoten katuruokaa, katumusiikkia ja testimahdollisuuden uusilla 2018 Vespa-malleilla.

Pontedera, 12. huhtikuuta 2018 – Kevät on Vespojen aikaa, joten lauantaina 21.4. ja sunnuntaina 22.4. Vespa Color Days -päivinä on koko viikonlopun kestävät juhlat, kun koko Pontedera-kaupunki muuttuu valtavaksi Vespan kyläksi. Vespa taasen on maailman suosituin skootteri.

Tuhannet Vespan fanit, perheet ja harrastajat koko Italiasta odottavat uppoumista Vespa-maailmankaikkeuteen, tasan 50 vuoden kuluttua siitä ajattomaksi klassikoksi tullut Vespa Primavera julkistettiin. Pieni, ketterä ja voimakas moottori, siinä asiat jotka ovat antaneet siivet vuodesta 1968 lähtien valmistetulle Primaveralle. Tuosta skootterista on tullut legenda sekä yksi upeimmista menestyksistä Vespan historiassa.

Viidenkymmenen vuoden kuluttua Primaveran ”vallankumouksesta” Vespa juhlii tätä ikonista mallia. Tapahtumaa juhlistetaan avaamalla ovet paikkoihin, joissa Vespaa on valmistettu vuodesta 1946 .

Vierailun Pontedera-tehtaalla voi varata osoitteessa colordays.vespa.com/en tai suoraan paikanpäällä. Tämä on  ainutlaatuinen tilaisuus päästä 45 minuutin kiertueelle vaikuttaville vespa-kokoonpanolinjoille sähköjunalla.

Viikonloppu ei ole pelkästään Vespoille: Piaggio-museo on kunnostanut ja laajentanut tilojaan ja kokoelmiaan ja se on nyt Italian suurin liikkumis- ja moottoripyörämuseo. Vierailu uudessa museossa, joka avataan virallisesti tänä viikonloppuna, on maksutonta. Käyntejä voi varata paikan päällä tai verkko-lomakkeen avulla colordays.vespa.com/en-sivustolla. Yhteistyössä Italian postin kanssa lauantaina 21.4. kaikki museon vierailijat saavat postikortin, jossa juhlitaan Vespa Primavera 50-vuotisjuhlaa erikoispäiväleimalla, niin pitkään kuin kortteja riittää.

Vespa Color Days on ikimuistoinen tapahtuma, johon osallistuu koko Pontedera: Erikoisreitillä Viale Rinaldo Piagelta, jossa tehdas sijaitsee kaupungin keskustaan. Matkalla tutustut Vespan maailmaan, kauppoihin ja näyttelyalueisiin. Vespa-kylässä, Piazza Martiri della Libertà -aukiolla on tarjolla elävää musiikkia.

Vespa-kylässä pääsee myös kokeilemaan uusia Vespa-malleja, mukaanlukien Primaveraa puolivuosisataa esittävän Vespa Primavera 50° Anniversario-erikoissarjan.

Jokainen, joka ilmoittautuu tapahtumaan – verkossa tai suoraan paikalta – voi kerätä leimoja omaan Vespa Color Days -passiinsa: vierailemalla kaikkill alueilla ja keräämällä leimat pussiinsa he saavat erityisen lahjan Vespakylässä.

Online-rekisteröinti ja viikonlopun ohjelmat ovat saatavilla colordays.vespa.com/en tai www.vespa.com.

Vespa Sprint S
Vespa Sprint S
Vespa Primavera S
Vespa Primavera S
Vespa Primavera 50° Anniversario

Lähde: Piaggio Group Press