Piaggio toimittaa 250 skootteria Kroatian postille

Kroatin postin Piaggio Liberty

Piaggio Liberty 50cc Delivery uudella I-Get-e4-moottorilla osoittautui kaikkein monipuolisimmaksi, polttoainetehokkaaksi ajoneuvoksi, jolla on korkeimmat turvallisuusstandardit Kroatian postin valitessa uusia skoottereita.

Piaggio-konserni voitti paikallisen tytäryhtiönsä kautta tarjouskilpailun uuden ajoneuvokannan hankinnasta Kroatian postipalvelujen tarjoajalle HP-Hrvatska Posta d.o.o.

Merkittävä sopimus tehtiin 250 Piaggio Liberty Delivery -ajoneuvoista, jotka tulevat osaksi Kroatian HP-Hrvatska Posta d.o.o kalustoa. HP-Hrvatska Posta kehui skootteria sen monipuolisuudesta, kapasiteetista, pienestä kulutuksesta ja korkeammista turvallisuusvaatimuksista kuin sen kilpailijat.

HP-Hrvatska Postalla on aiemmin toimitetut mukaanlukien kalustossaan 1100 Piaggio-skootteria.

Piaggio Liberty Delivery E4 50cc on skootteri, joka on erityisesti suunniteltu vastaamaan yritysten tarpeita ja niiden pientoimitusten tarpeisiin. Piaggio-konsernilla on kokemusta ​​erilaisista Euroopan postilaitoksista, mm. Italiassa, Espanjassa, Alankomaissa, Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Belgiassa, Sloveniassa ja Unkarissa. Yhteensä yli 46 000 Piaggio Liberty eri versioina on myyty Euroopaan , ja se on johtava skoottereiden toimittaja posti- ja ammattikäyttöön.

Piaggio Liberty on teknisesti kehittynyt skootteri, joka on suunniteltu vastaamaan kaikkiin tarpeisiin laadun, tyylin, turvallisuuden, kohtuuhintaisuuden ja ympäristön kunnioittamisen kannalta. Saatavilla Euro 4 -moottoreilla, joissa on kaksi eri kuutiotilavuutta (50 ja 125 cm3).  Delivery on paranneltu versio henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitetusta Libertystä. Siinä on vahvistettu runko ja vahvempi jousitus, jotka ovat suunniteltu isommalle kuormalle. Teho, pienentynyt polttoaineen kulutus ja sujuva toiminta varmistetaan uusilla Piaggio i-get -moottoreilla (Italian green experience technology). Suurikokoiset pyörät tarjoavat turvallisuutta niille, jotka tarvitsevat kuljettaa tavaroitaan turvallisesti, nopeasti ja tehokkaasti päivittäin.

Piaggio Liberty Delivery tarjoaa 65 kg: n kantavuuden etu- ja takatavratelineillä. Tavoitteena on optimaalisesti vastata tiettyihin kuljetus- ja toimitustarpeisiin. Saatavilla on 35- ja 40-litran kuljetusboxit, 75-litrainen Top Box ja 85-litrainen Foodbox.

Lähde: Piaggio press