Piaggio-konsernin tuotteet Brandtille

Oy Brandt Ab on allekirjoittanut maahantuontisopimuksen Piaggio & C. S.p.A:n kanssa koskien Piaggio®, Piaggio Wi-Bike®, Vespa®, Gilera®, Aprilia®, Scarabeo® ja Derbi® -tuotemerkkien jakelua Suomessa. Sopimus astuu voimaan 1.1.2017.

111-vuotias Otto Brandt -konserni vahvistaa Piaggion kanssa tekemällään sopimuksella asemaansa Suomen moottoripyörä- ja mopomarkkinoilla ja nostaa Brandtin selkeästi Suomen suurimmaksi 2-pyöräisten moottoriajoneuvojen maahantuojaksi tuplaamalla kappalemääränsä ja nostamalla Brandtin markkinaosuuden neljännekseen koko markkinoista. Moottoripyörien ja mopojen lisäksi Brandt ottaa valikoimiinsa myös Piaggio Wi-Bike -sähköavusteiset polkupyörät, joita ei ole aiemmin tuotu Suomeen.

”Piaggio-konsernin tuotteet, kuten aina tyylikäs Vespa ja urheilullinen Aprilia, sopivat erinomaisesti Brandtin nykyiseen 2-pyörävalikoimaan ja nyt pystymme tarjoamaan jälleenmyyjillemme täydellisen valikoiman mopoja, skoottereita ja moottoripyöriä, sekä muita vapaa-ajan ajoneuvoja. Piaggio Wi-Bike on myös erittäin mielenkiintoinen tuote ja sen avulla pääsemme kasvaville polkupyörämarkkinoille. Wi-Biken ohella tulemme lähitulevaisuudessa näkemään muitakin mahtavia uutuuksia.” toteaa Oy Brandt Ab:n tuotepäällikkö Keijo Rouvali.

”On hienoa päästä työskentelemään Euroopan suurimman 2-pyörävalmistajan kanssa. Piaggio on aina ollut innovatiivinen yritys, jonka premium-luokan brändit, sekä ikoniset tuotteet herättävät vahvoja tunteita. Tyylikkyys, suoritus­kyky ja ajamisen nautinto ovat pääosissa, ne ovat meidän kaikkien intohimo. Me uskomme vahvasti 2-pyöräalan tulevaisuuteen, ja olemme myös valmiit siihen panostamaan.” lisää Oy Brandt Ab:n myynti- ja markkinointijohtaja Antti Rapo.

Oy Brandt Ab esittelee koko uuden edustusmallistonsa MP17-messuilla Helsingin Messukeskuksessa helmikuun alussa.

Piaggio & C.S.p.A

1884 perustettu Piaggio-konserni on Euroopan suurin 2-pyöräisten valmistaja, sekä yksi suurimmista maailmassa. Piaggio-konsernin brändiportfolio sisältää joitain moottoripyörämaailman hienoimpia ja historiallisimpia nimiä, joihin kuuluvat mm.: Gilera (perustettu 1909), Derbi (perustettu 1922), sekä Aprilia (perustettu 1945). Näiden legendaaristen moottoripyörämerkkien lisäksi Piaggio-konsernin ehkä ikonisin tuote on Vespa. Yli 18 miljoonaa Vespaa on valmistettu vuodesta 1946 lähtien ja Vespa onkin ollut koko 70-vuotisen historiansa ajan synonyymi skootterille, ”kaikki Vespat ovat skoottereita, mutta kaikki skootterit eivät ole Vespoja”.

Oy Brandt Ab

Vuonna 1905 perustettu Otto Brandt -konserni, johon Oy Brandt Ab kuuluu, on suomalainen perheyritys, joka toimii jo viidennessä sukupolvessa. Konsernin myynti on noin 85 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa työskentelee noin 200 henkilöä. Otto Brandt -konserni toimii kokonaisvaltaisesti laadukkaiden moottoripyörien, veneiden, vapaa-ajan ajoneuvojen sekä muiden kestohyödykkeiden myynnissä ja palveluissa. Konserni edustaa maailman­luokan tuotemerkkejä kuten Honda, Zero Motorcycles, Polaris, Victory, Indian, Ligier, Arai ja Yanmar. Lisäksi konserniin kuuluu kaksi Suomessa toimivaa venetehdasta, jotka valmistavat Terhi- ja Silver-merkkisiä veneitä. Konserniin kuuluva vähittäiskauppaketju Bike & Boat World on Suomen suurin moottoripyörä-, vene- ja mönkijäkauppa.