Kutsu Vanhojen ajoneuvojen iltaan 26.6.2018

Suosittu kesäkahvila ja nostalginen käyntikohde MOMMILAN KYLÄPUOTI järjestää jälleen ensi kesänä Vanhojen Ajoneuvojen Ilta -tapahtuman juhannuksen jälkeisenä tiistaina eli 26.kesäkuuta klo 17-20.

Tapahtuma on vapaamuotoinen erilaisten kulkupelien ja työkoneiden kohtaaminen, johon viime kesänä myös puodinpitäjien iloiseksi yllätykseksi saapui lähes 100 kulkuneuvoa läheltä ja kaukaa.

Tulemme tulevana kesänä huomioimaan paremmin mahdollisen yleisöryntäyksen, mutta olisimme toki kiitollisia, mikäli yhdistyksenne, tiiminne, ryhmänne tai ajoneuvokuntanne (vaikkapa yhden henkilönkin) ilmottaisitte oletteko ottaneet kutsun vastaan, ja saapuuko autokuntia useampikin? Tämä auttaa meitä esim. liikenteenohjauksen suunnittelussa ja tottahan toki – tarjoilumittarien asettamisessa oikealle tasolle.

Viime vuoden tapaan grillataan makkaraa ja tänä kesänä tiedossa myös nostalgista musiikkia THE NOSTALGERS -yhtyeen kera. Kesäkauppa, kahvila-baari (anniskeluoikeudet) ja kyläkauppamuseo on avoinna koko päivän klo 12-20. Tämän kesän yksi monesta erikoisuudesta on kahvilaan sijoitettu vitriini, jossa on aitoja Uuno Turhapuro -elokuvissa käytettyjä asusteita. Näyttelyn lahjoittajana on itse Vesa-Matti Loiri.

Liitteenä mainos jota saa toki jakaa aiheesta kiinnostuneile, ja tapahtumasta on tulossa facebook-sivuillemme myös lisätietoa kevään mittaan.
Facebook-sivut löytyvät täältä: www.facebook.com/mommilankylapuoti

Toivottavasti nähdään kesällä!

Samppa /
MOMMILAN KYLÄPUOTI