Huima moottoripyöräseikkailu Suomesta Himalajalle

MOOTTORIPYÖRÄLLÄ SILKKITIETÄ Oulusta Kathmanduun

MOOTTORIPYÖRÄLLÄ SILKKITIETÄ
Oulusta Kathmanduun

Mukaansatempaava kuvaus moottoripyörämatkasta maailman korkeimmilla maanteillä.

Alun perin vitsinä heitetty ajatus ajaa moottoripyörällä Pakistaniin muuttui haaveeksi, kun netistä löytyi Karakoram Highway. Äärimmäinen seikkailu. Tie, joka ylittää Himalajan.
Matka vei Rami Syedin ja hänen matkakumppaninsa Nepaliin asti. Reissu kesti reilut 8 kuukautta ja kilometrejä kertyi huimat 28 500.

Kirjan hienot valokuvat vievät lukijan mukaan huimalle matkalle Silkkitien eteläistä haaraa Turkin, Iranin ja Pakistanin kautta Intiaan ja Nepaliin. Ja Kiinan, Kirgisian ja Kazakstanin kautta takaisin Suomeen.

Rami Syedin ja hänen matkakumppaninsa reissu oli täynnä suuria elämyksiä: Sadepilvien repeäminen Meteoran luostareilla, Iranin lumiset vuoret ja ruoskijakulkueet, Balochistanin autiomaa ja mummolavierailu Pakistanissa, rottatemppeli, kamelifestivaali ja muut Intian ihmeet. Nepalin viidakot, Attabad -järven ylitys veneellä, Khunjerabin sola, maailman korkein rajanyliylityspaikka, vastasyntyneet varsat Kirgisian vuorilla ja Kazakstanin rannaton aro…

Moottoripyörällä silkkitietä

ISBN/EAN 9789523125971
Luokka 40.8
200 x 220 mm
Sidottu, nelivärinen
160 s.
Ilmestyy viikolla 13/2018   

Rami Syed on oululainen elämäntapaseikkailija. Hän on tahkonnut Eurooppaa rekan ratissa, turvannut rauhaa Kosovossa, ajanut romuautolla Timbuktuun ja auttanut katastrofien uhreja SPR:n delegaattina. Ramin matkajuttuja ja valokuvia on julkaistu sanoma- ja aikakauslehdissä sekä nettijulkaisuissa.